Corona-proof Lockdown Game 2.0

Je hebt alle begrip voor de social distancing maatregelen in de bestrijding van de coronacrisis. Je volgt gedwee al je online lessen. Je chat regelmatig met vrienden en familie. ’s Avonds verslind je de ene serie na de andere op Netflix, je gaat af en toe joggen en waagde je zelfs al aan een boek. Maar de eentonigheid en verveling beginnen toch de kop op te steken? Brugge Studentenstad en Das Box zorgen voor wat welgekomen afwisseling! Schrijf je in om deel te nemen aan de tweede editie van ons Lockdown Game. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone en Messenger-account, je kot/huis/tuin en wat zotte ideeën. Je krijgt van ons een lijst uitdagende en originele opdrachten en stuurt ons straffe foto’s van je uitvoering ervan.

Speel alleen of vorm een team met één huisgenoot en voer de opdrachten uit die onze spelbegeleider Sam je geeft. Deze opdrachten kan je uitvoeren binnen of buiten in je tuin. Neem een foto van de opdracht en stuur de foto naar Sam via Facebook Messenger. Sam zal je punten geven voor elke opdracht. Je speelt tegen andere studenten van Brugse hogescholen die ook thuis of op kot zitten en hun foto’s naar Sam sturen. Bij de opdrachten zitten doe-dingen en een aantal raadsels. Jij kiest welke opdracht je op welk moment wil uitvoeren. Originaliteit en snelheid zijn van belang.
Wie de meeste punten heeft verzameld, wint het spel!

60 studenten kunnen inschrijven om deel te nemen. We vormen 4 games van 15 studenten (of duo’s). In elke game is er één winnaar, we verdelen dus 4 prijzen (bonnen van De Striep en Mr. Spaghetti t.w.v. €30).

Deelnemen is gratis. Inschrijven kan tot donderdag 14 mei om 15u via deze link.
Je moet inschrijven met het e-mail adres van je school. Op donderdag 14 mei om 19u30 ontvang je op dat mailadres de spelcode om deel te nemen en alle verdere instructies.

Meer weten over Das Box? Check hun website!
Zien wat je mede-studenten er tijdens ons vorige spel van bakten? Check deze foto’s!

 

Datum

do 14 mei 2020
Expired!

Tijd

20:00 - 21:30

Kosten

gratis

Locatie

thuis of op kot
Brugge Studentenstad

Organisator

Brugge Studentenstad

Pin It on Pinterest