Student Welcome!

Vorige week werden de Brugse hogeschool- en universiteitsstudenten verwelkomd op ‘t Zand om de start van het academiejaar te vieren tijdens de Student Welcome. De afgelopen jaren trakteerde Brugge Studentenstad haar studenten ook al jaarlijks op gratis concerten, maar dat ging toen door in de MaZ. De overstap naar ‘t Zand bleek een schot in de roos! Ondanks het regeneer zakten ruim 2.100 studenten af naar ‘t Zand, wat een feest!

De dj’s Tola.OG en Dennis Cartier wakkerden vanaf 17u30 de sfeer al aan voor een klein aantal durvers die de hevige regen trotseerden. Vanaf een uur of 8 verdreef Team Damp met hun tropische vibes de regenwolken voor goed en stroomden de studenten massaal toe. Toen Bart Kaëll het podium opkwam stond het terrein al goed vol en de ambiance nam alleen maar toe met Pat Krimson en de top dj’s en mc’s van de Stubru Partysquad.

Schepen voor jeugd Mathijs Goderis was erbij en zag dat het goed was: “Brugge heeft nu eindelijk een volwaardige Student Welcome. Het concept slaat duidelijk aan. De locatie is een belangrijk signaal: feesten kan en mag in de binnenstad. Brugge is ook van de jeugd!”

Vragen? Stuur ons een bericht.

Pin It on Pinterest