Werking

In september 2019 opende The Student Village ein-de-lijk haar deuren… Het nieuw studentenhuis aan de rand van het Beursplein is de uitvalsbasis van de medewerkers van Brugge Studentenstad, maar is vooral ook een plek waar studenten kunnen samenkomen, studeren, organiseren, de stad leren kennen of gewoon een beetje rondhangen. Gelegen tussen de hogescholen en het centrum van de stad biedt het de ideale locatie voor studentenactiviteiten.

Het studentenhuis is er natuurlijk vóór studenten, maar ook dóór studenten… Heb je een idee en wil je iets organiseren? Van een jobbeurs tot een closet sale, groepswerken tot quizzen, expo’s tot silent disco’s, hier kan het allemaal. Spring eens binnen, laat ons iets weten of reserveer de geschikte ruimte!

Openingsuren doorheen het jaar: elke werkdag van 9u30 tot 17u.
Tijdens officiële blokperiodes gelden ruimere openingsuren, die kan je checken op deze pagina of via de social media van Brugge Studentenstad.

The Student Village is gesloten van 11 juli tot en met 2 augustus 2020.
Openingsuren om te studeren voor de tweede zit: van 3 t.e.m. 30 augustus, maandag tot vrijdag van 9u tot 18u. Reservatie verplicht!

                

                    

Vragen? Stuur ons een bericht.

Pin It on Pinterest